WHITENING DEODORANT

significant whitening roll on deodorant promotion eniequeSIGNIFICANT FINDING ROLL ON
Idamkan bawah lengan yang lebih cerah & selamat???? Significant Whitening Roll On Deodorant pastinya pilihan yang tepat!!Fungsi istimewa Significant Whitening Roll On Deodorant :

  • Mencerahkan bawah lengan
  • Mengurangkan perpeluhan
  • Diuji secara dermatologi
  • Ia adalah deodoran klinikal yang 100% semula jadi, selamat digunakan dan berkesan
  • Haruman segar yang kekal lama walaupun dengan penggunaan yang sediki
  • Melambatkan pertumbuhan rambut di bawah lengan
  • Harga yang berpatutan dengan kuantiti dan kualiti deodoran
  • Ia kecil dan mudah dibawa kemana-mana
Formulasi unik Significant Whitening Roll On Deodorant  adalah menggunakan teknologi beta-glucan secara efektif menyingkirkan bau disamping memberi ketenagangan, rasa dingin dan menguatkan lagi struktur kulit.
Berbeza dengan kebanyakkan deodoran di pasaran, Significant Whitening Roll On Deodorant diformulasikan TANPA bahan kimia berbahaya seperti parabens, sulfat, pewarna sintetik, petrol kimia dan hydroquinone.
Jika anda mengalami masalah warna bawah lengan yang gelap, Significant Whitening Roll On Deodorant ini adalah selamat, lembut dan penggunaan semula jadi yang berkesan untuk bawah lengan anda. Teknologi beta-glutan kami yang ekslusif ini, memberikan kesan pencerahan segera dengan setiap pamakaian, menjadikan kulit anda lebih cerah dari hari pertama anda menggunakannya. Dengan penggunaan berterusan, bahan aktif ini akan bertindak dengan kulit anda untuk menghasilkan kesan yang tahan lama. Tidak seperti pencerah kulit yang murah atau imitator tiruan, formulasi istimewa Roll-on kami adalah sangat lembut dan tidak mengandungi dos bahan kimia yg merbahaya seperti asid kojic atau hydroquinone.
 sgnificant finding deodorant 1
Bahan-bahan semula jadi yang terkandung di dalam Roll-on ini boleh membantu melembutkan dan mengurangkan kawasan yang berpigmen gelap memberikan tona kulit anda yang semula jadi lantas memberikan keselesaan serta membantu meningkatkan keyakinan dalam penampilan anda.
Kesan awal dapat dilihat selepas seminggu penggunaan. Walau bagaimanapun pertumbuhan rambut dibawah lengan akan tumbuh cepat seperti sediakala sekiranya produk ini tidak diteruskan penggunaanya. Kebanyakkan pemakai akan dapat melihat kesan serta merta dengan setiap kali penggunaan. Hasil yang lebih tahan lama dapat dilihat dengan lebih cepat dalam masa 1-2 minggu. Walau bagaimanapun, setiap individu adalah berlainan dan tempoh untuk mendapatkan hasil bergantung kepada punca dan tahap perubahan warna bawah lengan individu masing-masing.
Bahan-bahan Significant Whitening Roll On Deodorant :
Deionized Water, Peg 40, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Glycerin, Tea Tree Oil (Melaleuca Alternifolia), Allantoin, Pottasium Alum, Aluminum Sesquichlorohydrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethyl Alcohol, Niacinamide (Vit. B3), A Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra Extract, Hamamelis Virginiana Distillate
 Liquorice Glycyrrhiza Glabra
Likuoris merupakan akar dari legum (kekacang) tumbuhan bernama ‘Glycyrrhiza Glabra’. Ekstraknya boleh berasal dari bunga ke akarnya. Ia bersifat manis, lebih manis daripada gula. Digunakan secara meluas dalam perubatan dan boleh menyingkirkan bau yang tidak menyenangkan.
 witch hazel
‘Witch Hazel’ adalah tumbuhan yang berasal dari kumpulan tumbuhan ‘Hamamelis’. Ia digunakan sebagai ‘astringent’ iaitu bahan yang berfungsi mengecutkan tisu badan dan ia kebiasaannya digunakan secara meluas dalam aplikasi perubatan topikal dan sebagai komponen pelbagai produk penjagaan kesihatan komersial.
Cara penggunaan:
Sapukan terus pada bahagian bawah lengan. Elakkan terkena pada pakaian. Disyorkan sapu sejurus selepas mandi.
 SIGNIFICANT ROLL ON STOK